Golf Fitness

Gør noget godt for dit golfspil! 

 

Golf Fitness er fysisk træning på små eksklusive hold, direkte målrettet mod golfspillere. Træningen er udarbejdet af golflandsholdets fysiske trænere.

Du vil forbedre golfformen og blive en bedre golfspiller.

- Effekten er veldokumenteret.

- Alle kan deltage – Uanset fysik, alder og handicap.

 

Træningstimen er delt op i fire dele: opvarmning, golfspecifik styrketræning, pulstræning (HIIT) og udstrækning. Vi træner med nogle unikke elastikker, der kan strække sig meget langt, uden modstanden bliver for hård i yderposition. Dette skaber fundamentet for en masse spændende øvelser, du højst sandsynligt ikke har mødt før.

 

I golffitness er det golfsvingsbevægelserne, der er tænkt ind i træningsøvelserne. Vi træner hele kroppen på en time, og giver dig et bedre fundament for at svinge golfkøllen hurtigere, samt gå skadefri ind til næste sæson. I vintersæsonen, hvor frekvensen af golf daler, så er golffitness en god måde at holde kroppen i gang. I træningstimerne laver vi bl.a. mange rotationsbevægelser, som fastholder dig i golfmode og du holder smidigheden ved lige.

 

Udover at golffitness er golfspecifik træning, så opnår du også sundhedsmæssige fordele ved at træne med på vores hold. Dine knogler og muskler holder sig sunde og stærke. Igennem forbedret kondition vil du nedsætte risikoen for livsstilssygdomme, og du vil bemærke et større overskud i hverdagen.

Onsdag d. 7. oktober kl. 19.00 kan du gratis og uforpligtende opleve Golf Fitness til en hyggelig infoaften i golfens tegn. Denne aften vil vi fortælle og vise hvad Golf Fitness er.
Tilmeld dig her 

 

Top