Covid-19

Klinikker for fysioterapi er IKKE omfattet af nedlukningen, og vi holder derfor åbent som normalt. Såfremt enkelte behandlinger eller hold bliver påvirket, vil vi kontakte de berørte patienter.

På klinikken har vi indført en række forebyggende forholdsregler, så alle kan være trygge ved at komme i klinikken.

Den 28/9 2020 kom der nye retningslinjer for brug af mundbind fra Sundhedsstyrelsen. Dette betyder at du skal anvende mundbind i de situationer, hvor afstanden mellem dig og fysioterapeuten er mindre end 1 meter. Fysioterapeuten skal i disse situationer også bære mundbind.

Mundbind skal derfor bære i venteværelset og under behandling. Under holdtræning skal mundbind ikke bæres, da afstandskravet her kan holdes. 

 

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har indført følgende smittereducerende tiltag:

  • Patienter med symptomer på covid-19 må ikke gå ind i klinikken
  • Der er opstillet desinfektion i klinikken, som patienter bedes anvende før og efter behandling eller træning.
  • Mundbind i venteværelse samt under behandling.
  • Mindre hold for at overholde afstandskravene
  • Kontaktpunkter i klinikken rengøres flere gange dagligt. 
  • Risiko for smittespredning i venteværelset er minimeret ved at der er sikret minimum 1 meters afstand mellem siddepladser, og vi har fjernet aviser, blade osv. 

Som noget nyt tilbyder vi telefon/videokonsultation til overenskomst takster, hvis du ikke er tryg ved at møde op i klinikken. Vi sidder klar ved telefonen, og kan rådgive og vejlede dig ift. behandlinger. Har du brug for en sådan konsultation er du velkommen til at kontakte os på telefon 75381796 eller på mail info@broerupfysioterapi.dk, hvorefter du vil blive ringet op. For de vederlagsfrie patienter er konsultationerne betalt af Regionen, og er derfor uden egenbetaling. For øvrige patienter er priserne kr. 151,75 med lægehenvisning og kr. 253,53 uden lægehenvisning.

Top