75 38 17 96

Vi har åbent i dag fra 08:00 til 18:00

Løbestilsanalyse

Hos Brørup Fysioterapi & Træning er vi specialuddannet i at analysere, korrigere og vejlede løbere. En løbestilsanalyse henvender sig til dig, som har eller har haft en kortere eller længerevarende løberelateret skade eller som ønsker at optimere din løbestil. 

For at finde frem til årsagen til løberelaterede smerter benytter vi os af en løbestilsanalyse. Analysen består af en indledende snak om dit løberelaterede problem og træningsprofil samt en grundig undersøgelse. Det er vigtigt for os at se hvordan du bevæger dig og det er herigennem analysen tager afsæt. Vi analyserer ud fra biomekaniske og dynamiske forhold, som man ikke umiddelbart ser, når kroppen er i bevægelse.

Løbestilsanalysen foregår på et løbebånd hvor vi optager en video, så vi i slowmotion kan se dine bevægelser fra forskellige vinkler. Når vi har analyseret din løbestil, vil vi komme med konkrete forslag til at korrigere din løbestil, så du får mulighed for at forbedre og udvikle dit løb.

Løbestilsanalysens forløb

En løbestilsanalyse foregår over 2 gange. Først starter vi med en times indledende forundersøgelse og profilering. Her foregår også selve analysen samt vurdering. Næste gang vil der være en halv times opfølgning, hvor du fremlægges resultaterne af din løbestilsanalyse. Her vil vi komme med løsningsforslag, behandlingsforslag samt korrektioner til din løbestil.

 

Hvem kan have gavn af en løbestilsanalyse:

Personer med løberelaterede skader – uanset længde på forløbet.

Eksempelvis skinnebensbetændelse, akillessenebetændelse, hælspore og løbeknæ.

Personer der ønsker at optimere sin løbestil.

Personer der ønsker professionel rådgivning til, hvordan løbeskader undgås.

 

 

Alle kan have gavn af en livsstilsanalyse, hvad enten du er nybegynder eller rutineret løber. Som rutineret løberkan du anvende løbestilsanalysen til at forbedre eller finjustere din løbestil. Som nybegynder kan en løbestilsanalyse være en god måde at sikre optimale forhold på, inden du starter dit nye løbeeventyr.

Til undersøgelsen skal du medbringe dine foretrukne løbesko, shorts og evt. sports BH.

OBS: Løbestilsanalyse kræver ingen henvisning