75 38 17 96

Vi har åbent i dag fra 08:00 til 18:00

Kristina Lykke Hvidberg

Fysioterapeut og klinikejer siden 2017

Jeg er Professionsbachelor i Fysioterapi fra UUC Vest/Esbjerg i 2007. Jeg har løbende videreuddannet mig med primærinteresse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi (MT). En grundig diagnosticering samt målrettet manuelle færdigheder er grundstenen i mit arbejde.
Mit speciale er nakke og rygproblematikker med hovedvægt på komplekse problemstillinger herunder; hovedpine, svimmelhed, følger efter hjernerystelse, hoved og nakketraumer og diskusprolaps.

Jeg er desuden glad og begejstret for at træne mine patienter både individuelt og på hold. Jeg har førfødselstræning, efterfødseltræning og pilates hold for både mænd og kvinder samt baby tummel.
Min interesse for Fysioterapi er stor! Min passion i faget ligger i at hjælpe mennesker tilbage til en aktiv hverdag eller en hverdag med bedre livskvalitet. De sidste 10 år har jeg arbejdet i privat praksis hos Brørup Fysioterapi og Træning og forinden har jeg arbejdet 4 år med genoptræning i kommunal regi.
Jeg har stor erfaring med at undersøge, diagnosticere, behandle og træne patienter med nakke og rygsmerter - ikke mindst at træne patienter, som lider af hovedpine, svimmelhed, muskulære "ubalance" i nakke og skulderregionen. Træningen handler om at finde det rigtige problem og målrette træningen herefter.

Jeg arbejder målrettet ud fra dine ønsker, evner og behov. Jeg lægger stor vægt på, at du som patient skal bringes tilbage til et bedre udgangspunkt.
I starten af et behandlingsforløb er det vigtigt for mig at lytte og forstå. Derefter foretager jeg en grundig undersøgelse for at finde ind til årsagen af problemet. På baggrund af dette tilrettelægges et individuelt behandlingsforløb.
Rådgivning og vejledning er en vigtig del af processen så du som patient også kan forstå din egen problematik.

Lene Rieder Lange

Fysioterapeut, cand.pæd.psych.

I Januar 2020 blev jeg uddannet fysioterapeut fra UCSyd, Campus Haderslev. og har efterfølgende læst min kandidat i pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet. 

Jeg har arbejdet som yogainstruktør, underviser og personlig træner i privat regi, hvilket jeg stadig gør sideløbende med mit klinikarbejde. Min erfaring, interesse og kompetencer er derfor dybt forankret i træningsverdenen, når det gælder rehabilitering og genoptræning efter akutte skader og/eller langvarige problematikker i bevægeapparatet. 

Min kandidatgrad giver mig redskaber og værktøjer til at arbejde med kognition, adfærd og motivation, som jeg anvender meget i min fysioterapeutiske praksis og i forståelse af smerter. Det er vigtigt for mig at implementere individet så meget som muligt i min fysioterapeutiske behandling, og derfor tilrettelægger jeg altid mine interventioner ud fra hvad der motiverer og driver dig som individ, uden at gå på kompromis med en evidensbaseret behandling.

Pt. er jeg ved at efteruddanne mig i sports- og idrætsfysioterapi relateret til skulder, knæ og hofter, og af patientgrupper er jeg vant til at arbejde med alle aldersgrupper, men primært unge og voksne. 

Lars Møller Nielsen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fra Esbjerg i 2011

Jeg har arbejdet på klinikken siden 2016.

Jeg har gode kompetencer og målrettede kurser indenfor behandling og træning af skulder, nakke og lændeproblematikker. Derudover interesserer jeg mig meget for overbelastningsskader i musklernes senevæv. Eksempelvis skulder, knæ, hofte eller achillessene. Jeg har også videreuddannet mig inden for analyse og behandling af løbere og deres skader.

Jeg går ind for en aktiv behandling, hvor du som patient bliver inddraget og skal forvente at få øvelser med hjem som en del af behandlingen når dette er relevant. Udover at vejlede løbere, er jeg også ved at uddanne mig til certificeret golf-fysioterapeut.

Henrik Sommer Schmidt

Fysioterapeut

Jeg er uddannet i 2011 på fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg. Jeg har været tilknyttet Brørup Fysioterapi siden 2015.
Jeg har lige fra starten altid vidst at jeg ville arbejde på klinik. Fascinationen og forundringen ved kroppens forskellige facetter er det der driver værket for mig. Det at kroppen med en smule hjælp fra mig, form af manuelle teknikker i kombination med specifikke øvelser og vejledning, kan hele sig selv.
I min dagligdag ser jeg det meste. Det er problemer lige fra nakke/skulder, albue, ryg, bækken, hofte til fødder.

Jeg har en lidt anden tilgang til diagnosticering og behandling end traditionel fysioterapi. Nogle gange tager jeg over når andre ikke kan få det til at virke. Kan måske rykke patienten en smule videre.
Jeg bruger Akupunktur og Ultralyd som supplement til mine behandlinger. Jeg har efteruddannet mig bredt indenfor akupunktur, McKenzie og Mulligan og manipulationskurser.

Robert Meldgaard Julholt

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Syddanmark i Esbjerg og har siden jeg blev uddannet arbejdet på klinik og har derigennem stiftet god erfaring med mange forskellige problematikker og diagnoser relateret til hverdagen.

Ved siden af min titel og rolle som fysioterapeut hos Brørup Fysioterapi og Træning har jeg flere års erfaring som elitefodboldtræner. Som fysioterapeut har jeg en stor interesse i det hele menneske. Min interesse i faget spænder vidt og bredt, men i bund og grund handler det om at hjælpe mennesker tilbage i funktion og væk fra deres funktionsnedsættelse, således de kan komme tilbage til deres aktive hverdag og få bedre livskvalitet - uanset om du er ung eller senior.

Jeg har mine specialer indenfor stabilitets- og genoptræning efter sportsskader samt overbelastningsskader ifm. fritidsaktiviteter og arbejde. Derudover har jeg stor interesse i underekstremitetsproblematikker relateret til ankel, knæ og hofte samt senebetændelser og -skader i kroppen generelt - eksempelvis hos både børn i voksealder samt graviditetsrelaterede gener. Jeg foretrækker en hands-on-tilgang, hvor jeg laver en grundig undersøgelse og bruger manuelle behandlingsteknikker samt øvelser i relevant omfang.

I løbet af et forløb prioriterer jeg samtaler og at forstå dig som patient. Jeg foretrækker at lytte og forstå og se situationen ud fra dit perspektiv. Jeg er god til at forstå dit behov og dit sted i livet - det uanset om du er barn, ung, voksen eller senior. Vi kommer i fællesskab til at arbejde målrettet ud fra et fælles mål, som bygger på dine behov og ønsker. Jeg ønsker at hjælpe dig til det, som du gerne vil - uanset om det er at blive smertefri, optimere eller vedligeholde dit funktionsniveau.

 

Birgitte Mishorr Ravn

Fysioterapeut

MFT/Master i Fitness/Træning, CMP/mobilisering Mulligan certificering, Skulderspecialist.

Uddannet Fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 1999.

Bred erfaring fra både offentlige og private sektor. Genoptræning Burgau/Tyskland efter senhjerneskader, Neurologi både Parkinson & Sklerose & andre neurologiske lidelser såsom muskelsvind (certificering/special viden 10 år), Certificering indenfor Hjertehold, ældre som børn, cancer, virksomhedsbehandling & hjemmebehandling samt idrætsspecifikke skader/træning.

Specifikke som uspecifikke nakke/skulder/ryg patienter (GLAD RYG/McKenzie træning og uddannelse ved Ann Cool skulderproblematikker pre/post operativt), har særlig interesse, som stammen i kroppen for enhver videre handling af bevægeapparatet. Udredning og individuel løsningsorienteret afsæt er kimen i enhver behandling og træning.

Knæ & hofte problematikker/artrose/GLAD træning har jeg en årelang, altid glad og ihærdig tilgang. Hjemmebehandling med fokus på livsforbedrende funktioner og kvalitet af dagligdagen med aktiv inddragelse af borgeren.

Manuelt har jeg kompetencer indenfor taping/sports/kinesio, IMS akupunktur, mobiliserings teknikker, åndedrættet, bløddelsbehandling/fascie/KMI og el-terapi.

Jeg er nysgerrig af sind og holder mig løbende orienteret og videreuddannet indenfor mit fag. I 2012 tog jeg en Master i fitness og Træning, hvor styrketræning/konditionstræning, coaching, idrætspsykologi og kost er delelementer til en holistisk tilgang.

(Genop)træning individuelt og holdtræning tilpasses altid efter evne. Både elite og motionister uddannes i sundhed, fysisk aktivitet, trivsel, læring og velvære. Fysisk træning er min bedste medicin.

Annette Kyed og Gitte Bertram

Sektretærer

På klinikken bliver du modtaget af vores 2 super søde sekretærer, Annette og Gitte.

De står klar til at hjælpe dig med booking af tider, afregning efter endt behandling eller træning samt øvrige spørgsmål og henvendelser.