75 38 17 96

Vi har åbent i dag fra 08:00 til 18:00

Babytummel (2-7 mdr)

Instruktør

Fysioterapeut Kristina Hvidberg

Tidspunkt

Fredage kl. 10.30 - 11.30 (opstart 9.2.2024)

Holdbeskrivelse

Små børn elsker at bevæge sig og mærke kroppen! Og forskerne peger på, at der kun er fordele at hente ved bevægelse og motorik for små børn.

I disse år er der kommet større fokus på vigtigheden af, at vores børn er fysisk aktive og har en velfungerende motorik. Børns motoriske færdigheder er forudsætningen for, at de lærer. Børns daglige brug af sanserne gennem bevægelse hjælper det med at udvikle og bruge sin hjerne mest optimalt.

Sundhedsstyrelsen har da også netop i deres nye anbefalinger fokus på, at selv børn under 1 år bruger deres krop til at udforske omgivelser og skabe kontakt med mennesker og derfor tidligt har brug for stimulering af deres sanser gennem tumleleg.

Ønsker du at give dit barn en god start? Så er babytummel noget for jer

Ikke alene skaber tumlelege sjove stunder og dejligt nærvær mellem dig og din baby, men det styrker også dit barns motorik. På holdet vil vi stimulere alle sanser via leg, bevægelse og berøring, hvilket giver en god sanseintegration hos dit barn og det spiller en stor rolle i forhold til indlæring, grovmotorik samt finmotorik. Dit barns indlæringsevne hænger sammen med kroppens erfaringer. Det betyder at motion for din baby også er hjernegymnastik, idet alle bevægelser koordineres i barnets hjerne. En god motorik hos barnet baner desuden vejen for både sociale, psykiske og intellektuelle evner i fremtiden.

På vores babytummel hold lærer du at give din babys motoriske udvikling de bedste betingelser ved at stimulere balancesansen og din babys led/muskler... og det sker under dejligt samvær og latter! Vi vil lege, tumle og grine i en skøn samhørighed med de små poder.

Træningen vil blive understøttet af relevant baggrundsviden omkring sanser, reflekser og træningslære i forhold til dit barns udviklingstrin.
Så tag baby med og mød op i løst, behageligt tøj til en sjov time!

Tilmelding via FOF her